Batterij zakelijk

Vloerverwarming is een fijne manier van verwarmen, want de warmte wordt over het hele oppervlak gelijkmatig verdeeld. Omdat er altijd een aangename vloertemperatuur is heb je geen koude voeten meer. Onze vloerverwarming wordt gelegd onder PVC, laminaat en houten vloeren.

Het is tijd voor actie!

Energieopslag voor bedrijven wordt steeds belangrijker. De één wil de opgewekte zonne-energie effectief gebruiken. De ander ondervindt problemen door overbelasting van het netwerk en wordt gedwongen om te onderzoeken wat een batterij kan betekenen in het oplossen van problemen. Problemen zoals netcongestie of het niet kunnen verzwaren van de netaansluiting.

Inmiddels is energieopslag niet meer louter een kwestie van idealen. Het is ook een kwestie van ondernemen. Van regeren en vooruitzien. Want de wereld verandert razendsnel. De elektrificatie van voertuigen en installaties neemt in hoog tempo toe. Fossiele brandstof gaat eruit, stroom erin. Het aantal zonnepanelen blijft tegelijk maar groeien. En zo ontstaat een dynamiek waar het energienet niet op berekend is. Een dynamiek die vroeg of laat uw business raakt.

Daarom is het tijd voor actie. Tijd om uw eigen energieopslag werkelijkheid te maken zodat continuïteit en efficiency van de bedrijfsvoering gewaarborgd zijn.

Ga Gasloos is Premium Dealer van Kiwatt. Kiwatt is een Nederlandse fabrikant van energie-opslag systemen. U profiteert van doorlopende (door) ontwikkelingen van de batterijen, ook nadat deze bij u in gebruik is genomen. Service en support staan bij Kiwatt hoog in het vaandel en zijn voor u als klant makkelijk toegankelijk.

Voordelen:

  • Hoger rendement op de zonnepanelen doordat de overtollige zonnestroom wordt opgeslagen en ten tijde van piektarieven weer wordt ontladen. Hiermee beschik je altijd over de goedkoopste stroom.
  • Als er een zonnepanelen installatie aanwezig is met minimaal 15.000kWh piek vermogen komt de investering in de batterij in aanmerking voor de Energie investerings aftrek (EIA). Dit betekent voor 2024 dat 40% van de totale investering op de winst in mindering mag worden gebracht.
  • Opvang van piekbelasting zodat boetes wegens overschrijding van het gecontracteerd vermogen worden voorkomen en stil vallen van de bedrijfsvoering niet meer plaats vindt, Peak Shaving.
  • Bespaar op je energiekosten samen met onze slimme software, je koopt energie in op daltarieven en gebruikt dit tijdens de momenten dat elektriciteit een piektarief heeft.
  • Geen zorgen meer over uitschakeling van het zonnesysteem vanwege netcongestie waardoor u gedwongen wordt om de stroom (duur) via het net in te kopen.
  • De batterij is schaalbaar van 30kWh tot 800kWh. U kunt klein beginnen en de batterij met mee laten groeien.

Wilt u meer weten?

Interesse in wat een batterij voor uw bedrijfsvoering kan opleveren? Welke opslagcapaciteit past bij uw bedrijfsvoering? We gaan er graag over in gesprek en maken met onze engineers als eerste een analyse van uw situatie. Uit deze analyse blijkt o.a. met welke opslagcapaciteit passend is bij uw situatie, wat de impact is op de energierekening en de terugverdientijd gaat zijn.
Gratis batterij rendementscalculatie