Over ons

Wie zijn wij en wat doen we?

Wij zijn Remco en Sam en zetten ons, samen met ons team, in om zoveel mogelijk woningen en kantoren gasloos te maken en een bijdrage te leveren aan een veel lager gasverbruik. We zijn Gagasloos gestart omdat we merkten dat er weinig bedrijven zijn die klanten van A tm Z ontzorgen en daar wel veel behoefte aan is. We hebben inmiddels al veel panden gasloos gemaakt en dat geeft ons iedere dag opnieuw de energie om ons in te blijven zetten voor een beter klimaat.

2050 is als doel gesteld om heel Nederland gasloos te laten wonen en werken. In 2030 moet dit al voor 1,5 miljoen woningen zijn gerealiseerd en voor kantoorpanden zijn de eisen van het energielabel al verhoogd. Hierdoor stijgt de verkoop van alternatieve verwarmingsoplossingen jaarlijks al met tientallen procenten.

Met ons bedrijf bieden we particulieren en bedrijven een compleet assortiment producten waarmee gasloos wonen en werken mogelijk is. Of je nu kiest voor 100% gasloos of op zoek bent naar een oplossing om op de energierekening te besparen; wij zetten ons ervoor in om je wensen naar tevredenheid en budget in te vullen. Met een enthousiast team van medewerkers is ons doel om je volledig te ontzorgen, van advies tot en met de installatie, met als uiteindelijk doel een lagere energierekening.

Wat?

Voor alle productgroepen werken wij met Nederlandse fabrikanten omdat we merkte dat het onze klanten een gevoel van extra zekerheid geeft over de kwaliteit en de nakoming van garantie. Al onze producten voldoen aan vereiste keurmerken, zijn van A-kwaliteit en hebben lange garantietermijnen.

Wij stellen niet dat “alles” uit Azië niet goed is maar veelal voldoet het niet aan de gestelde en onze normeringen als het gaat om kwaliteit. Kwaliteit staat bij ons namelijk hoog in het vaandel!

Hoe?

Met infrarood verwarming en een elektrische (warm) tapwater oplossing ben jij al gasloos, mits er elektrisch gekookt wordt. Infrarood verwarming is verkrijgbaar als vloerverwarming, plafond/wandpanelen en mobiel. Met diverse designoplossingen wordt het onopvallend in het interieur verwerkt.  

Voor het warme water zijn meerdere oplossingen mogelijk waarbij voor sommige oplossingen een subsidie wordt verstrekt door de overheid.

Het gebruik van Infrarood en een elektrische warm water oplossing zorgt voor een toename van het elektraverbruik. Daarom is het zeer aan te raden om extra energie op te wekken met zonnepanelen. In maart 2024 werd bepaald dat de salderingsregeling blijft bestaan. Dit heeft als voordeel dat de opgewekte stroom die in de zomer wordt opgewekt, maar niet gebruikt, tijdens de winter ingezet kan worden om te verwarmen met infrarood.

De (thuis)batterij is sterk in opkomst. Onze slimme batterij is voorzien van software die ervoor zorgt dat de batterij wordt geladen met de goedkoopste stroom, direct vanuit de zonnepanelen of via het net als de stroomtarieven op zijn laagst zijn. De opgeslagen energie wordt gebruikt of verkocht aan het net als de stroomprijzen hoog zijn. Hiermee wordt een aantrekkelijk rendement gerealiseerd en verdien je de zonnepanelen en batterij nog sneller terug.

Met GaGasloos bespaar je fors op je energierekening en ben je duurzaam bezig en klaar voor de toekomst.