Batterijen

Onze toekomst draait op energie en de omstandigheden veranderen continue. Denk aan de kosten die energiemaatschappijen zijn gaan rekenen voor het terugleveren van energie via zonnepanelen. Met onze slimme batterij wordt jouw opgewekte zonnestroom optimaal benut en haal je, samen met een dynamisch energiecontract, een hoger rendement uit de zonnepanelen.

Slimme batterij

De slimme batterij weet precies wanneer de elektriciteitstarieven op zijn laagst zijn maar ook wanneer de prijzen op zijn hoogst zijn. De batterij laadt zich gratis op via zonnestroom en levert dit terug aan de woning als de stroomprijzen hoog zijn. Een eventueel overschot aan stroom in de batterij wordt teruggeleverd aan het net als de stroomprijzen hoog zijn. Op dagen dat de zonnepanelen weinig opwekken laadt de batterij zich op met stroom van het net als de tarieven laag zijn en geeft dit weer terug aan de woning als de prijzen hoog zijn, dan laadt de batterij op en andersom. Met deze batterij stijgt het rendement op jouw zonnepanelen. Je voorkomt hogere energiekosten en haalt het maximale uit jouw zonnestroom.

Ga Gasloos is dealer van Kiwatt Batterijen. Kiwatt is een Nederlandse producent van batterijen. Het Kiwatt ontwikkelteam zorgt ervoor dat jouw batterij altijd is voorzien van de nieuwste software die erop gericht is om het hoogst mogelijke rendement te realiseren.

Voordelen:

  • Hoger rendement op de opgewekte energie met zonnepanelen
  • Inkopen op dal- en gebruiken op piektarieven dankzij slimme software
  • Geen zorgen meer over uitschakeling van het zonnesysteem vanwege netcongestie waardoor u gedwongen wordt om de stroom (duur) via het net in te kopen
  • De BTW is met onze hulp in bijna alle gevallen terug te vorderen bij de belastingdienst
Boek een adviesgesprek

Dynamische energie

Met een dynamisch energiecontract betaal je de energieprijzen op uurbasis. Schijnt de zon en staat er wind, bij negatieve prijzenkrijg je zelfs geld toe als je stroom verbruikt. Is het bewolkt en windstil is de stroomprijs hoger. Het op- en ontladen van de batterij gaat volledig automatisch en houdt rekening met de prijsschommelingen van de energieprijs. Door de electra slurpers zoals de wasmachine en het opladen van de auto te plannen tijdens de daltarieven haal je het hoogste rendement uit de investering in zonnepanelen en thuisbatterij.
Boek een adviesgesprek

Veelgestelde vragen

Kan de batterij op de omvormer van mijn zonnesysteem worden aangesloten?
Hoe zit het met de garantie?
Wat is de levensduur van de batterij
Kan ik in de zomer energie opslaan en in de winter gebruiken?
Kan ik de batterij vullen met netstroom op ‘goedkope’ momenten?
Hoe werkt de Kiwatt Batterij?
Hoe snel kan ik een Kiwatt Batterij opladen?