Zonnepanelen

Onze toekomst draait op energie. Helaas zijn niet alleen de gasprijzen gestegen maar ook die van elektriciteit. Met onze gemakkelijk te plaatsen batterijen maken wij niet alleen je huis gasloos maar ook energieneutraal. Het opslaan van energie in deze batterij gaat op twee manieren:
💡Via zonne-energie
💡Via het net

De slimme batterij weet precies wanneer de elektriciteitstarieven op zijn laagst zijn maar ook wanneer er piekstroom is en de prijzen op zijn hoogst zijn. Met een dynamisch energiecontract profiteer je maximaal van de schommelingen in de energieprijs. Zijn de tarieven laag, dan laadt de batterij op en andersom. Met deze batterij stijgt het rendement op jouw zonnepanelen, je voorkomt hogere energiekosten en je haalt het maximale uit jouw zonnestroom.
Plan een adviesgesprek

Zonnepanelen

Door te kiezen voor zonne-energie werk je mee aan een planeet met minder CO2-uitstoot en worden bovendien op een milieuvriendelijke wijze geproduceerd, veroorzaken geen broeikasgassen en zijn al voor 90% recyclebaar.
+ Lees meer

Dynamische energie

Met een dynamisch energiecontract betaal je de energieprijzen op uurbasis. Schijnt de zon en staat er wind, dan betaal je een heel laag tarief. Is het bewolkt en windstil is de stroomprijs hoger. Het op- en ontladen van de batterij gaat volledig automatisch en houdt rekening met de prijsschommelingen van de energieprijs. Door de electra slurpers zoals de wasmachine en het opladen van de auto te plannen tijdens de daltarieven haal je het hoogste rendement uit de investering in zonnepanelen en thuisbatterij.
+ Lees meer

Zonnepanelen

Zonne-energie is de perfecte manier om in te zetten op een duurzame toekomst en te besparen op je energierekening. Nederland kent met de salderingsregeling een gunstige regeling waardoor deze investering zeer interessant is voor iedereen.

Voordelen:
 • Opwekken van eigen groene energie
  Goed voor het milieu
  Lagere energierekening
  Volledige ontzorging door een team van gecertificeerde en vakkundige monteurs

Dynamische energie

Zonnepanelen. Op een zonnige dag draaien de energie opwekkende zonnepanelen overuren. De energie die niet wordt gebruikt, wordt door de batterij opgeslagen. Wanneer de zonnepanelen geen stroom meer opwekken wordt de batterij voorraad aangebroken. Deze opgeslagen energie wordt ’s avonds of ’ s nachts gebruikt door de aanwezige elektrische apparaten zoals het opladen van uw telefoon of zelfs uw auto.  

Gebruik van het net. Heeft u een dynamisch energiecontract? Dan kan onze batterij u zo voordelig mogelijk van energie voorzien. Door flexibele energietarieven wordt de batterij opgeladen als de inkoopprijs laag is en ontladen zodra de inkoopprijs hoog is. De slimme batterij weet via een software precies op welk moment van de dag de prijzen op het laagste niveau liggen.  

Energie op zak. Door middel van een telefoon app kunt u de batterij helemaal afstemmen op je eigen energiebehoeften. Met de app wordt inzichtelijk:

Voordelen:
 • Beste moment van opladen
  Het beste moment van terugleveren van de energie
  De hoeveelheid energie die nog op voorraad is

Ga gasloos

Boek een adviesgesprek & zet je eerste stap richting een gasloze woning