Werken bij

Wil jij een bovengemiddelde bijdrage leveren aan de energietransitie in Nederland?!

Werken in een team en dito bedrijf waar de ambities vanaf spatten? Dat kan bij Ga Gasloos, reageer door te klikken op de vacature die je aanspreekt. Over je ervaring en CV hebben we het later, je kunt volstaan met het achterlaten van je persoonlijke gegevens en we nemen contact met je op.

Allround Elektra Monteur

Bij Ga Gasloos heb je een afwisselende baan. De ene dag werk je bij een particulier en op het andere moment help je een ondernemer om zijn kantoorpand te verduurzamen. Gemiddeld heb je iedere dag een andere klus. Je werkzaamheden zijn divers, vaak een combinatie van het aanbrengen/monteren van onze producten zoals infrarood verwarming en de ondersteunende accessoires. Je zorgt ervoor dat alles functioneert voordat je vertrekt, inclusief de aansluiting in de meterkast. Voor noodzakelijke uitbreidingen in de meterkast draai je je handen niet om. Je zorgt ervoor dat iedere installatie bij oplevering functioneert en controleert dit samen met de klant.

Wij zijn ambitieus, Nederland vraagt en zoekt naar bedrijven die kunnen helpen om de energierekening te verlagen en de CO2 uitstoot te verlagen. We zien dan ook ongeremde groeimogelijkheden, doe je mee?

Wat bieden wij?

  • Een passend salaris
  • Een auto van de zaak
  • En alles wat nodig is om jou en onze klanten tevreden te maken en te houden!

Interesse in deze functie?

Over je ervaring en CV hebben we het later, je kunt volstaan met het achterlaten van je persoonlijke gegevens en we nemen contact met je op.

Voor minder dan
15.000
volledig gasloos
100%
duurzaam
100%
klaar voor de toekomst